turist-plus-premim

ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE GENERALI

-TURIST PLUS PREMIUM-

 

Alege protectiea complexa impotriva riscurilor care iti pot transforma calatoria intr-o cursa cu obstacole.

Caracteristici

Asigurarea de calatorie TURIST PLUS PREMIUM de la Generali este un produs de calatorie flexibil si complex, gandit special pentru a-ti face calatoria cat mai linistita.
La noi ai acoperita o multitudine de riscuri in limita a 50.000 de euro, astfel incat vacanta de vis sa ramana cu adevarat o vacanta de vis.

Cu Turist Plus Premium, esti protejat din momentul in care ai cumparat biletele, pana la intoarcerea in tara.

  • Ai pregatit deja vacanta si ti-a fost anulata din motive independente de tine? – ai acoperire in limita a 2.000 de euro
  • Compania aeriana a dat faliment, sau biletele de calatorie au fost returnate? – pentru fiecare dintre aceste riscuri ai acoperire in limita a 1.000 de euro
  • Plecarea din tara ti-a fost respinsa sau compania aeriana a refuzat imbarcarea ta la bord? – asigurarea acopera fiecare risc in limita a 1.000 de euro
  • Serviciile necoresponzatoare la bordul avionului te-au determinat sa apelezi la ingrijiri medicale? – ai si acest risc acoperit in limita a 2.000 de euro
  • Ai pierdut documentele, sau ti-au fost furate? – Asigurarea iti acopera 1.000 de euro pentru acest risc.

Lista de acoperiri continua: in limita a 400 de euro ai furtul,distrugerea sau pierderea bagajelor incluse, urgente stomatologice in limita a 300 de euro, precum si acoperirea pentru raspundere civila in strainatate in limita a 10.000 de euro.

Avantaje

Orice s-ar intampla beneficiezi de asistenta medicala non-stop.
Deoarece, indiferent de durata calatoriei tale, vrem sa ne asiguram ca esti acoperit in cazul neplacerilor ce pot aparea. Astfel, asigurarea TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.

In plus, suntem alaturi de tine pentru a prelua prompt toate riscurile care pot aparea intr-o calatorie: de la cheltuieli medicale de urgenta si cheltuieli stomatologice, la anularea calatoriei ca urmare a unor evenimente neprevazute, pierderea ori deteriorarea bagajelor pana la raspunderi civile in afara Romaniei.

Plata cu cardul bancar prin internet te scuteste de drumuri inutile si iti salveaza timp, mai ales daca esti pe picior de plecare: primesti asigurarea in doar zece minute si tot ce-ti mai ramane de facut este sa te bucuri de calatoria ta lipsita de griji.

Pentru ca, indiferent de durata calatoriei tale, vrem sa ne asiguram ca esti acoperit in cazul neplacerilor care pot aparea, asigurarea TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.

Pentru a incheia asigurarea TURIST PLUS PREMIUM, trebuie sa ai domiciliul stabil sau rezidenta in Romania si sa nu fi depasit varsta de 70 de ani.

conditii-asigurare-turist-plus-premium

Pentru informatii suplimentare, rezervari , va rugam nu ezitati sa ne contactati completand formularul de mai jos. Va multumim.