asigurare medicala de calatorie turist Generali

ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE GENERALI

-TURIST-

Asigurarea Turist pentru calatoriile in strainatate te protejeaza de riscul nedorit al unui accident sau imbolnaviri subite.

Caracteristici

Atunci cand pleci intr-o calatorie, nu trebuie sa te gandesti la accidente sau la imbolnaviri subite.
Cu toate acestea, ele sunt riscuri care pot aparea oricand si care trebuie tratate ca atare.
Acum, cu asigurarea Turist, poti alege o calatorie linistita in afara Romaniei. Acesta este un produs care te protejeaza de aceste doua evenimente neplacute.

Sa te imbolnavesti in vacanta nu-i deloc placut, insa, daca totusi acest lucru se intampla, noi preluam prompt cheltuielile medicale si acoperim tratamentul medical de urgenta.
Si pentru ca stim ca grija pentru client si pentru siguranta acestuia nu are program de la 09.00 la 17.00, in cazul in care alegi asigurarea de sanatate TURIST, beneficiezi de asistenta non-stop.
Mai mult, daca tocmai esti pe picior de plecare si ti-ai amintit ca nu ai incheiat inca o asigurare de calatorie, 
la noi primesti polita in cel mult zece minute.
Asigurarea TURIST se adreseaza oricarei persoane cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 70 de ani.
In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume. Daca alegi o destinatie pe glob in afara de SUA, Canada sau Israel, atunci ai 30.000 de euro acoperire. In plus, pentru urgentele stomatologice, acestea sunt acoperite prin asigurare in limita a 300 de euro.

Fie ca vei calatori doar peste weekend sau vrei sa faci un circuit prin lume, la Generali te poti asigura pentru o perioada minima de doua zile, in timp ce perioada maxima este de 365 de zile. Oriunde alegi sa iti petreci vacanta, stii ca prin Generali beneficiezi de asistenta medicala non-stop.

Pleci in vacanta cu familia sau un grup de prieteni? Atunci te asteapta reduceri tentante!

caracteristici-asigurare-turist

Pentru informatii suplimentare, rezervari , va rugam nu ezitati sa ne contactati completand formularul de mai jos. Va multumim.