Asigurari medicale de calatorie Generali

Generali este una dintre cele mai de renume companii de asigurari la nivel international, care ofera clientilor si partenerilor sai asigurari generale, de viata si servicii de asistenta. 
Povestea Generali a inceput in urma cu aproape doua secole, in 1831, pe pamant italienesc, la Trieste. In toata aceasta indelungata perioada, 
Generali s-a extins dand nastere unuia dintre cele mai puternice Grupuri financiare la nivel mondial. 

In Romania, sunt in top 8 companii de asigurari.
Ofera clientilor, persoane fizice si juridice, servicii de calitate si garantia unui brand care  i-a consacrat cand vine vorba de calitatea produselor si plata rapida a daunelor.
De-a lungul celor 20 de ani de existenta in Romania moderna, post-comunista, se mandresc ca sunt una dintre cele mai de incredere companii de asigurari, conform studiilor de cercetare de piata. 
In Romania moderna Generali este un brand respectat, care se bucura de renume si stabitate financiara. 
Generali este lider pe segmentul asigurarilor de calatorie in strainatate, dupa volumul de prime subscrise si lider pe asigurarile de daune la proprietati. 
Compania este recunoscuta in intreaga piata pentru expertiza in domeniul asigurarilor, pentru calitatea serviciilor oferite clientilor sai si pentru plata rapida  a despagubirilor.

Vacante si calatorii

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi. Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. 
De aceea, am creat pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.
Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa.
 

Turist

asigurare medicala de calatorie turist Generali

Turist Plus Premium

asigurare-medicala-calatorie-turist-plus-premium

Xtreme

asigurare-medicala-de-calatorie-generali-extreme

Turist Cheap

turist-cheap

Profesional

asigurare-medicala-calatorie-profesional

Parteneri

header-transportfooter-turism