Bucurie si Magie la Budapesta 3 nopti Autocar 2016

Transport: Autocar

Durata: 3 nopti

Servicii incluse

Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale ; 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3* in Budapesta; Tur de oras Budapesta; Vizita la Piata de Craciun din Budapesta Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

Servicii neincluse

Asigurarea medicala (aproximativ 38 lei/persoana); Asigurare Storno Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei Excursiile si vizitele optionale: Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

Tarife informative pe persoana

Data Plecarii

Standard + Mic Dejun

12-12-2016

129

Servicii Suplimentare

ServiciuDescrierePret
Locuri preferentiale in autocar ( primele 3 banchete)Atentie! Se confirma in functie de disponibilitate10
Locuri preferentiale in autocar ( ultimele 3 banchete)Atentie! Se confirma In functie de disponibilitate-10
Excursie Defileul DunariiTarif special pentru inscrierile din tara80
Excursie Croaziera pe Dunare cu cinaTarif special pentru inscrieri din tara60
Excursie Godollo + Ferma Fratilor LazarTarif special pentru inscrieri din tara8

Program detaliat

Ziua 1 / Miercuri 12.12  BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) si plecare la ora 22:00  pe ruta Pitesti- Sibiu- Arad – Budapesta.

Ziua 2 / Joi 13.12 BUDAPESTA
Sosire si cazare la Budapesta Hotel 3/4*. Va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur de oras: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica  Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta. Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei – fortareata construita la cea mai mare inaltime (235 m) servind in acele timpuri drept punct de observatie militara, iar acum oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare – Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta. Incheiem turul cu vizitarea Pietei de Craciun din zona Vorosmarty Ter.
In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta – Croaziera pe Dunare cu cina festiva la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate  cat si preparate traditionale precum sarmalute , gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji.

Ziua 3 / Vineri 14.12 BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII
Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau plecare dimineata devreme intr-o excursie optionala, in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom si Visegrad. Vom vizita orasul medieval Szentendre (Sf. Andrei) – oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Martipanului, orasul medieval Esztergom si cetatea medievala Visegrad. Aici se organizeaza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa tipic medievala (inclusiv bauturi: palinca, vinuri) in renumitul restaurant Renaissance (www.renvisegrad.hu), situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin (contra cost).
Seara cazare in Budapesta la Hotel 3/4*.

Ziua 4 / Sambata 15.12 BUDAPESTA – GODOLLO – FERMA FRATILOR LAZAR
Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la Palatul Godollo Kiralyi, resedinta de vara a familiei regale austrice. Vizita noastra continua cu Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani ai acestor campioni mondiali. Seara cazare si timp liber in Budapesta.

Ziua 5/ Duminica 16.12 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun, plecam spre Bucuresti, sosire in cursul noptii.

Grup minim 40 pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;

Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Nume* 
Prenume* 

E-mail* 
Telefon* 

Data plecare 
Data intoarcere 

Numar Camere 
Numar Persoane 

Detalii 

Aici puteti oferi consultantului Alfa Tours detalii importante despre preferintele dumneavoastra: tipul de camera dorit, detalii despre serviciile de masa (mic dejun, demipensiune, all inclusive, etc;), varsta exacta a copiilor, excursii optionale, etc.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord sa primesc informatii electronice din partea Alfa Tours cu oferte last minute sau alte oferte turistice.