EARLY BOOKING

VALABIL PANA LA DATA DE 15 NOIEMBRIE 2016

Atmosfera de Craciun

KOSICE-CRACOVIA-ZAKOPANE

Tarif: 125 euro/persoana

16 – 18 decembrie 2016

Ziua 1. Pornire din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Tranzitam Ungaria si Slovacia, cu scurta oprire in Kosice. Plimbare pe strada Hlavna, unde se gaseste cea mai mare parte a monumentelor si muzeelor orasului, inclusiv celebra catedrala in stil gotic Sf. Elisabeta. Posibilitate de masa. Ne continuam drumul spre Polonia. Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.

Ziua 2. Dupa micul dejun incepem descoperirea Orasului Dragonilor, ne plimbam pe faimoasa strada medievala Kanonicza (unde se gaseste fosta resedinta a Papei Ioan Paul al II-lea) care ne conduce la Castelul Wawel, resedinta a trei dinastii monarhice ale Poloniei. Vizitam apartamentele regale si catedrala. Dupa-masa continuam vizitarea celui mai mare oras medieval, cu obiective datand din secolele XIII – XIV: Bazilica gotica Sf. Maria, cu cea mai mare sculptura medievala din lume, Turnul Primariei, Bazarul, Fortificatiile vechii cetati cu Bastionul Barbican, apoi program liber in Targul de Craciun pentru a savura atmosfera de sarbatoare. Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun, plecare spre casa cu o oprire în Zakopane, cea mai frumoasa statiune din Polonia, situata la poalele muntilor Tatra. Posibilitate de masa si de degustare a preparatelor locale: branza, cascaval si bere calda cu diferite arome. Sosire in Cluj-Napoca in timpul noptii în functie de conditiile de drum.

Tarif: 140 euro/persoana

Tarif early booking: 125 euro/persoana

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

Supliment single: 30 euro

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (Ibis sau similar) in Cracovia, tur de oras Cracovia, vizitarea orasului Kosice si a statiunii Zakopane, asistenta turistica.

Tariful nu include: intrari obiective turistice (aproximativ 15 euro), asigurare medicala si storno.

Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 3 saptamani inainte de plecare.

Nume* 
Prenume* 

E-mail* 
Telefon* 

Data plecare 
Data intoarcere 

Numar Camere 
Numar Persoane 

Detalii 

Aici puteti oferi consultantului Alfa Tours detalii importante despre preferintele dumneavoastra: tipul de camera dorit, detalii despre serviciile de masa (mic dejun, demipensiune, all inclusive, etc;), varsta exacta a copiilor, excursii optionale, etc.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord sa primesc informatii electronice din partea Alfa Tours cu oferte last minute sau alte oferte turistice.