EARLY BOOKING

VALABIL PANA LA DATA DE 15 NOIEMBRIE 2016

Atmosfera de Craciun

PRAGA „ORASUL DE AUR”

Tarif: 125 euro/persoana
16-18 decembrie 2016 – Plecare sigura, cautam partaj Doamna

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si Slovacia. Scurta oprire in Bratislava, unde vizitam centrul capitalei slovace, Piata de Craciun (posibilitate de masa). Seara sosire in Praga, cazare la hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului – cel mai mare complex medieval din Europa – a Catederalei Sf. Vitus, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in Piata de Craciun din centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX: Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”, tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii sosire in Cluj-Napoca.

Tarif: 140 euro/persoana

Tarif early booking: 125 euro/persoana

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

Supliment single: 35 euro/persoana

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel 3* (Amedia Express, Olympik sau similar), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 15 euro), programele optionale, asigurarea medicala si storno.

Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 3 saptamani inainte de plecare.

Nume* 
Prenume* 

E-mail* 
Telefon* 

Data plecare 
Data intoarcere 

Numar Camere 
Numar Persoane 

Detalii 

Aici puteti oferi consultantului Alfa Tours detalii importante despre preferintele dumneavoastra: tipul de camera dorit, detalii despre serviciile de masa (mic dejun, demipensiune, all inclusive, etc;), varsta exacta a copiilor, excursii optionale, etc.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord sa primesc informatii electronice din partea Alfa Tours cu oferte last minute sau alte oferte turistice.