EARLY BOOKING

VALABIL PANA LA DATA DE 15 NOIEMBRIE 2016

Atmosfera de Craciun

LA VIENA

Tarif: 135 euro/persoana

Perioade: 1-3 decembrie STOP SALES

16-18 decembrie 2016

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria. Dupa trecerea frontierei ne vom opri la Complexul Comercial Parndorf. Program de cumparaturi (aprox. 2 ore), apoi continuam drumul spre Viena. Se va face cu autocarul turul Ringului unde se vor admira: Primaria, Parlamentul, Opera din Viena, Burgtheater, Universitatea etc. Program liber in Piata de Craciun situata in fata Primariei. Cazare in Viena la hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Vizitarea centrului orasului Viena: Biserica Sf. Stefan, Opera si la alegere: Palatul Hofburg, Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie a Artei, apoi program liber de cumparaturi pe renumita Mariahilferstrasse. Seara optional cina in Grinzing la un restaurant traditional. Cazare in Viena la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn. In jurul orei 12:00 plecare spre Romania. Se tranziteaza Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00.

Tarif: 150 euro/persoana

Tarif early booking: 135 euro/persoana

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

Supliment single: 50 euro/persoana

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Viena la hotel 3* (Hotel Enziana, Lenas Donau sau similar), asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 25 EUR), programele optionale (cina in Grinzing aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno.

Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 3 saptamani inainte de plecare.

Nume* 
Prenume* 

E-mail* 
Telefon* 

Data plecare 
Data intoarcere 

Numar Camere 
Numar Persoane 

Detalii 

Aici puteti oferi consultantului Alfa Tours detalii importante despre preferintele dumneavoastra: tipul de camera dorit, detalii despre serviciile de masa (mic dejun, demipensiune, all inclusive, etc;), varsta exacta a copiilor, excursii optionale, etc.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord sa primesc informatii electronice din partea Alfa Tours cu oferte last minute sau alte oferte turistice.