EARLY BOOKING

VALABIL PANA LA DATA DE 15 NOIEMBRIE 2016

Atmosfera de Craciun

Budapesta – Viena

Tarif: 100 euro/persoana

Perioade:
1-3 decembrie – Stop sales
9-11 decembrie – Stop sales
16-18 decembrie – Plecare sigura

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 7:00, Oradea ora 9:30. Sosire in Budapesta in jurul orei 15:00. Tur de oras: P-ta Eroilor, Castelul Vajdahunyad, Parlamentul (exterior). Se viziteaza Piata de Craciun situata in P-ta Vorosmarty si Bastionul Pescarilor de unde veti putea admira orasul iluminat. Seara cazare in Budapesta la hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun, pornire spre Viena pentru savurarea atmosferei de sarbatoare. Tur de oras cu admirarea principalelor cladiri cum ar fi: Biserica Sf. Carol, Conservatorul, Opera, Burgtheater, etc, apoi se vor vizita: Biserica Sf. Stefan si la alegere: Palatul Hofburg, Muzeul de Stiinte ale Naturii sau Muzeul de Istorie a Artei. In jurul orei 17:00 distractie şi posibilitate de cina in Piata de Craciun situata in fata Primariei, apoi intoarcere in Budapesta. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Deplasare cu autocarul pe Muntele Gellert pentru a admira panorama orasului, apoi program de cumparaturi la Complexul Comercial Campona din Budapesta, in incinta caruia se afla un „Tropicariu unde aveti posibilitatea de a admira acvarii mari cu rechini, pisici de mare, pesti exotici, serpi, mini-padure tropicala. La ora 14:00 plecare spre Cluj-Napoca, unde vom sosi in jurul orei 23:00.

Tarif: 115 euro/persoana

Tarif early booking: 100 euro/persoana

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

Supliment single: 35 euro/persoana

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel 3* (Hotel Canada sau similar), vizitarea oraselor Budapesta si Viena, asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno.

Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 3 saptamani inainte de plecare.

Nume* 
Prenume* 

E-mail* 
Telefon* 

Data plecare 
Data intoarcere 

Numar Camere 
Numar Persoane 

Detalii 

Aici puteti oferi consultantului Alfa Tours detalii importante despre preferintele dumneavoastra: tipul de camera dorit, detalii despre serviciile de masa (mic dejun, demipensiune, all inclusive, etc;), varsta exacta a copiilor, excursii optionale, etc.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord sa primesc informatii electronice din partea Alfa Tours cu oferte last minute sau alte oferte turistice.