Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu Termenii si Conditiile Alfa Tours, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in niciun fel.

Informatiile publicate pe Site
Alfa Tours ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu furnizorul de servicii turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate. Alfa Tours nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.) si nici faptul ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Alfa Tours nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor mentionate pe site.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii:
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
– garantati veridicitatea datelor furnizate despre dumneavoastra sau membrii familiei dumneavoastra
– nu veti utiliza siteul in scopuri speculative, pentru a genera rezervari false sau frauduloase
– este interzisa transmiterea de materiale politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– aveti obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei de pe site.

Newsletter
Va puteti inscrie la newsletter, care va va fi trimis catre adresa de e-mail specificata de dumneavoastra si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii. Veti fi informat de fiecare data asupra posibilitatii de dezabonare de la acest serviciu.

Interzicerea accesului pe site
Alfa Tours isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe site, fara nicio notificare prealabila.

Responsabilitatea Alfa Tours
Alfa Tours nu poate garanta furnizarea neintrerupta a site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt.

Legaturi catre alte site-uri
Acest site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate, fara ca Alfa Tours sa aiba niciun control sau asociere cu aceste pagini web si fara a-si asuma nicio responsabilitate in legatura cu acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.

Modificari asupra site-ului
Alfa Tours poate modifica design-ul sau continutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizarilor serviciilor, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului, fara nicio notificare prealabila.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Alfa Tours isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dumneavoastra cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre utilizator si compania Alfa Tours si este guvernat de legile din Romania. In cazul existentei unor litigii, acestea se vor solutiona in prezenta instantei judecatoresti competente.