Travel MORE for LESS!

 

Travel more … for less … !

E o lume in continua miscare. Fie ca numai pentru turism dar si pentru interese economice (un job mai bun), educationale sau pur si simplu o vizita la rude, oamenii se deplaseaza din ce in ce mai mult de-a lungul si de-a latul continentului. Si romanii nu fac exceptie.

Evident, prima intrebare pe care si-o pune fiecare e cu ce ajungem la destinatie. Si nu in orice conditii. Sa fie plecarea cat mai aproape de casa, sa fie rapid, sa fie confortabil si mai ales sa se incadreze in bugetul propus. Si variante ar fi: avion, tren sau autocar. Dar ce te faci cand aeroportul e departe de locul de plecare, cursele nu corespund cu destinatia aleasa si preturile sunt prohibitive? Dar cand trenul e si scump si nu ofera avantajul rapiditatii? De departe cea mai flexibila varianta si care acopera cea mai mare multitudine de destinatii si totodata si cea mai ieftina este transportul cu autocarul. Si tendinta europenilor de a folosi transportul cu autocarul pe distante din ce in ce mai lungi este in crestere. Si acesta nu doar pentru pretul mai scazut ci si pentru conditiile de confort din ce in ce mai bune. Autocarele dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, cu internet WIFI, cu ecrane LCD incorporate in spatarul scaunului din fata pe care se pot urmari programe TV, aplicatii ale propriilor gadgeturi sau muzica au intrat in cotidian.

serv-autocar

In plus la nivel european exista mari companii care acopera sute de detinatii la preturi uneori foarte mici, promotiile si bonusurile facand parte din cotidian. Cel mai bun exemplu este FLIXBUS care ofera peste 900 de destinatii in 20 de tari la preturi incepand de la 5 Euro, companie care incepand din 2016 actioneaza si in Romania.

Echipa ALFA TOURS, conectata la aceste tendinte, ofera prin parteneriatele incheiate cu mari transportatori straini: Flixbus-Germania, Student agency –Cehia, Volanbusz –Ungaria, Lux Expres- Estonia si Polski Bus – Polonia, posibilitatea de a atinge destinatii in toata Europa la tarife accesibile si conditii de confort.

att00364

 

Lasa un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata.