Caracter personal

SC ALFA SMART TOURING SRL, cu sediul în Cluj Napoca,  str. Tasnad nr. 20, ap.20 respecta prevederile legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC ALFA SMART TOURING SRL, reprezentata prin Balogh Erzsebet-Tunde – Director Agentie de Turism are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea si vanzarea de servicii si produse specifice adresate direct clientilor persoane fizice si juridice cit si adresarea de oferte care v-ar putea interesa.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Administratia SC ALFA SMART TOURING SRL si partenerilor care solicita aceste date pentru concretizarea rezervarii si vanzarii produslui solicitat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Administratiei  str. Tasnad nr.20 ap.20, Cluj-Napoca, tel. 0364 730 194, e-mail: office@alfatours.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate în sate membre UE numai in masura in care produsul sau serviciul solicitat este furnizat de un partener rezident acolo.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

Pentru ca in trecut ai calatorit cu Alfa Tours  si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

 

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?

Alfa Tours prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
– pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
– pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
– realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale – interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

 

Contact si suport privind datele tale
Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre Alfa Tours prin:
E-mail: office@alfatours.ro
Posta: Cluj-Napoca, str.Tasnad nr.20, ap.20, judet Cluj

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@alfatours.ro
Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Alfa Smart Touring SRL, puteti accesa site-ul www.alfatours.ro sectiunea Politica de confidentialitate.
Daca doresti sa te abonezi la newsletter, iti multumim ca alegi sa fii informat si sa afli primul cele mai noi stiri si oferte din partea Alfa Tours. Abonarea se realizeaza conform politicii noastre de confidentialitate pe care o poti accesa din partea de jos a oricarei pagini Alfa Tours. Te poti dezabona oricand accesand linkul dezabonare din orice mail comunicare de marketing.
Tinem la drepturile tale si respectam in Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti.

Foloseste formularul de mai jos pentru a actualiza datele tale personale din baza noastra de date.
Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detine Alfa Smart Touring SRL despre tine.
Dupa completarea formularului de mai jos vom lua legatura cu tine pentru verificarea identitatii si apoi iti vom pune la dispozitie conform politicii de confidentialitate toate datele pe care le avem despre tine intr-un format usor de citit si inteles.

 

Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat. Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii.

Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.